Árak, Helyszínek és Bejelentkezés

Egyéni tanácsadás díja
(személyesen vagy online)

16.000 Ft/alkalom
Vagy 14.000 – 18.000 ft/alkalom *

Euróban: 40 € – 48 € közötti intervallum

Egy alkalom kb 50-55 percig tart.

* A 2022-es év eseményei, mind a nagyvilágban, mind az egyéni életutakban, arra sarkalltak, hogy elgondolkozzak az ár kérdésén. Sokféle inger ért az elmúlt hónapokban, ami végett most még nem tudok egyértelműen beleállni “csak” a fix áremelésbe. Viszont korábbiakban voltak jó tapasztalataim arról, hogy milyen az, amikor lehet bízni a közösség bölcsességében.

Jelenleg nem fix, hanem intervallum díjszabás van nálam életben. Ez annyit jelent, hogy Ön szabadon megválaszthatja, hogy 14.000 Ft és 18.000 Ft között milyen díjon tudja vállalni a közös munkát. Választhatja az alapárat, ami 16.000 ft/alkalom. Választhatja azt is, hogy a díj, amit tudna alkalmanként fizetni, az a támogatott ár lenne (14.000 Ft), vagy ahhoz közelít.  Viszont választhatja a támogatói árat (18.000 Ft), vagy ahhoz közelítő összeget. Bármit az intervallumon belül. 

Ki-ki a maga lehetőségeihez képest tud választani ezek közül. Akinek rendben van az alapár, akkor vele arra szerződünk. Viszont ettől akár el is térhetünk. Minden kliensem maga megválaszthatja indoklás és magyarázat nélkül, hogy milyen díj mellett tudja vállalni a közös munkát.  

Az, hogy ki, milyen díjat választ a megjelölt lehetőségek közül, az semmilyen módon nem befolyásolja a terápiás munkakapcsolatot. Ahogy eddig is igaz volt, úgy most is igaz, hogy a kliensek maguk választják meg, hogy milyen gyakran találkozunk, és meddig tart a konzultációs folyamat. Ez az elv igaz most is, amikor nem csak egy fix áron dolgozom.

Az, hogy ki, milyen díjat választ, azt teljes egészében Önre bízom. Nincs szükségem sem indoklásra, sem magyarázatra. Arra jutottam, hogy az, hogy ki, milyen módon hoz anyagi döntéseket, az egy nagyon intim folyamat. Kívülről lehetetlen “objektív” véleményt formálni azzal kapcsolatban, hogy ki, mi alapján hoz anyagi döntéseket. Ezzel együtt szeretnék törekedni arra, hogy minél szélesebb körben elérhető legyen a pszichológiai tanácsadás lehetősége. Ennek a törekvésemnek a következménye a támogatott-támogatói ár is. Valakinek a támogatott ár passzol inkább, valakinek meg a támogatói, másnak meg az alapár. Sokfélék vagyunk, különbözőek a lehetőségeink, erőforrásaink.

Miért választottam ezt a megodást? Szeretnék hinni abban, hogy ha van is bármi megoldás a jelen nehézségeire, azt a közösségekben, az együttműködésben és a közös gondolkodásban lehet meglelni.

Bejelentkezés

Amennyiben szeretne időpontot kérni egy találkozóra,
megteheti ezt az alább megadott telefonszámon vagy e-mail címen.

Meséljen önmagáról annyit, amit épp meg szeretne osztani. Majd ezt követően megpróbálunk találni egy olyan időpontot
a személyes találkozásra, ami mindkettőnknek megfelelő.

Telefon

+36 20 217 34 89

E-mail

kapcsolat@kissangelika.hu

Rendelési helyszínek

Személyesen a 17. kerületben vagy online.

XVII. kerület

1171 Budapest, Nyitány u. 64. 

Lemondás feltételei

Nálam a lemondásról szóló keretek igazak nem csak a kliensre, de rám is – mindkettőnkre.

Lemondani egy ülés úgy lehet, hogy egyrészt szólunk egymásnak mielőbb, amint tudjuk, hogy valamelyikünk nem tudna részt venni a megbeszélt időponton. Előre megállapodunk, hogy milyen platformokon érhető el a legkönnyebben a másik.

Viszont, az a konzultáció, amelyik a megbeszélt időpont előtti 3 órán belül lett lemondva, megtartottnak minősül (például egy 13 órára megbeszélt találkozót, anyagi következmény nélkül, reggel 10 óráig lehet lemondani). Abban az esetben, ha én nem tudom tartani a 3 órás lemondási keretet, akkor a kliens a következő ülésért nem fizet. Ha a kliens teszi meg, akkor ezt a biankó ülést is ki kell fizetnie.

Számomra ez a keret azért fontos, mert ugyanolyan értékesnek tartom, mind a kliens, mind a saját időmet. Ezzel szeretnék ennek nyomatékot adni. Ezt a keretet azzal is kiegészíteném, hogy én az a segítő vagyok, ha valaki valamiért nem jelenik meg a megbeszélt időpontban, akkor én felhívom, vagy sms-ben keresem a másikat. Alapvetően azzal a jóhiszemű feltételezéssel élek, hogy vagy valamilyen baj miatt nem tudott szólni a másik, vagy valamilyen blődség végett maradt el a jelzés. Bárhogy is van, a tisztázás számomra nagyon fontos.

Magázódunk? Tegeződünk?

Mivel a honlapom nyelvezete magázódó, ezért úgy tűnhet, hogy ez “A” találkozások nyelvezete. Itt tartom fontosnak megosztani azt, hogy a magázódás nálam inkább egy szokás, de nem szabály. Felvidéken nőttem fel és ott az a hagyomány, hogy kortól függetlenül, elsőre mindenkit magázunk.

Szakmai körökben elterjedt dolog a magázódás kliens és a segítő között. Viszont a normáknál fontosabbnak tartom a találkozás minőségét. A szokásainkat alakítsuk ki mi magunk! Hiszek abban, hogy az egymás iránti tiszteletet, közelséget/távolságot nem az határozza meg, hogy magázódunk, vagy sem. Mindenkit arra szoktam biztatni, hogy figyelje meg, hogyan hat rá a magázódás. Ha valakit korlátoz a belső munkában, akkor át szoktunk váltani tegezésre. Sőt, az is rendben van, ha már eleve így kezdünk.

Nekem mind a tegeződés, mind a magázódás teljesen önazonos, így tudok ebben is partner lenni, meg a másikban is. Örülök, ha már ezzel is támogathatjuk a közös munkát.

Szakmai örökös

Tőlünk kicsit nyugatabbra hagyománya van annak, hogy minden segítő megjelöl egy “szakmai örököst”.
Ez az örökös szintén egy segítő szakember, akit abban az esetben lehet keresni, ha én valamilyen oknál fogva tartósan nem vagyok elérhető.

Személy szerint nagyon szimpatikusnak tartom ezt az hagyományt, ugyanis érzem annak a jelentőségét, hogy azok, akikkel együtt dolgozom, számítanak rám, a jelenlétemre, az elérhetőségemre. Viszont, ha hirtelen történne velem valami (baleset, esetleg váratlan halál), akkor abból a klienseim csak annyit érzékelnének, hogy eltűntem. Erre az esetre szeretném, ha elérhető lenne egy kapaszkodó.

Szakmai örökösömnek jelölöm meg Markó Anna pszichológus kollégámat. Anna lenne az, akit lehet keresni, ha valamiért tartósan nem lennék elérhető. Anna tud segíteni a “hogyan tovább”-ban. Ő az a pályatársam, akit jó szívvel ajánlok bármely kliensemnek. Együtt képződtünk, a mindennapi életben is közel áll hozzám. Bízom a meglátásaiban és abban is, ahogy ő segít és kísér.

Elérhetőségei:

markoanna@protonmail.com
+36-70-384-9343
https://markoannamaria.wixsite.com/website

Copyright © 2019- Kiss Angelika | design: Csikai Rita